Προχωρημένη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές αναζήτησης
Βρήκαμε 0 Αποτελέσματα. Δείτε τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα αναζήτησης

S-34: 40 Εκκλησιές

Κωδικός Ακινήτου: S-34

1 προσθήκη στα αγαπημένα

βίντεο
€ 100,000

Περιοχή:

Όροφος: 2

Εμβαδόν: 64

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Έτος Κατασκευής: 1979

Κωδικός Ακινήτου: S-34

Θέρμανση: Ατομική - Αέριο

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι-Ξύλο

A+

A

B

C

D

6 kWh/m²a | Η ενεργειακή σας τάξη είναι E

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται ανακαινισμένο διαμέρισμα στην περιοχή των 40 Εκκλησιών, συνολικού εμβαδού 63,90 τ.μ. (μικτών) αποτελούμενο από ένα υπνοδωμάτιο, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο. Το ακίνητο διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, καθώς και κλιματιστικό. Είναι φωτεινό και γωνιακό και στεγάζεται σε ήσυχη και προσεγμένη οικοδομή κατασκευής του 1979 (μετά το μεγάλο σεισμό) η οποία περιλαμβάνει πιλοτή με parking. Αποτελεί ιδανική περίπτωση για ιδιοκατοίκηση και εκμετάλλευση.

Σημειώσεις

Πρωτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Other Features
Ανακαινισμένο
Ανοιχτωσιά
Ασανσέρ
Βαμμένο
Γωνιακό
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Επενδυτικό
Κατάλληλο για Φοιτητές
Κλιματισμός
Φωτεινό

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Προγραμματίστε μια εμφάνιση;
Μπορείτε να απαντήσετε σε ιδιωτικά μηνύματα από τη σελίδα "Εισερχόμενα" στο λογαριασμό χρήστη.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις