Προχωρημένη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές αναζήτησης
Βρήκαμε 0 Αποτελέσματα. Δείτε τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα αναζήτησης

R-118: Αγίας Σοφίας

Κωδικός Ακινήτου: R-118

1 προσθήκη στα αγαπημένα

€ 520

Όροφος: 3

Εμβαδόν: 70

Υπνοδωμάτια: 2

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: R-118

Θέρμανση: Ατομική - Αέριο

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πλακόστρωτο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται κατ αποκλειστικότητα πλήρως και πολυτελώς ανακαινισμένο διαμέρισμα κοντά στις κεντρικές οδούς Κασσάνδρου και Αγίας Σοφίας. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 70 τ.μ. και βρίσκεται στον 3ο όροφο προσεγμένης οικοδομής (χωρίς ανελκυστήρα) με ελάχιστα κοινόχρηστα. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Σε κάθε υπνοδωμάτιο υπάρχει ξεχωριστός χώρος γραφείου. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και θερμαίνεται με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Διαθέτει επίσης δύο κλιματιστικά ψύξης – θέρμανσης, καθώς και μεγάλη γωνιακή βεράντα. Είναι προσόψεως και πολύ φωτεινό. Αποτελεί ιδανική ευκαιρία για φοιτητές/ριες. Υ.Γ. Το ακίνητο θα είναι διαθέσιμο από αρχές Ιουλίου και οι υποδείξεις πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Σημειώσεις

Πρωτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Other Features
Ανακαινισμένο
Ανοιχτωσιά
Βαμμένο
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Επιπλωμένο
Ηλεκτρικές συσκευές
Κατάλληλο για Φοιτητές
Κλιματισμός
Σαλοκουζίνα
Σε Δρόμο
Τέντα
Φωτεινό

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Προγραμματίστε μια εμφάνιση;
Μπορείτε να απαντήσετε σε ιδιωτικά μηνύματα από τη σελίδα "Εισερχόμενα" στο λογαριασμό χρήστη.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις

Ευαγγελία Κατσαμάγκα