Προχωρημένη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές αναζήτησης
Βρήκαμε 0 Αποτελέσματα. Δείτε τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα αναζήτησης

R-111: Άγιος Δημήτριος

Κωδικός Ακινήτου: R-111

2 προσθήκη στα αγαπημένα

€ 380

Όροφος: 3

Εμβαδόν: 60

Υπνοδωμάτια: 2

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Ανατολικός

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: R-111

Θέρμανση: Ατομική - Αέριο

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται ανακαινισμένο διαμέρισμα σε κεντρικότατο σημείο δίπλα στην εκκλησιά της Αγίου Δημητρίου, συνολικού εμβαδού 60 τ.μ., στον 3ο όροφο. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, ημιξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου και μία ντουλάπα. Το ακίνητο είναι διαμπερές, φωτεινό και αρκετά ευρύχωρο. Τα έπιπλα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες δεν παραδίδονται μαζί με το ακίνητο. Ιδανική περίπτωση για φοιτητές – τριες.

Σημειώσεις

Πρωτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Other Features
Ανακαινισμένο
Ανοιχτωσιά
Ασανσέρ
Βαμμένο
Διαμπερές
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Κατάλληλο για Φοιτητές
Σε Δρόμο
Φωτεινό

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Προγραμματίστε μια εμφάνιση;
Μπορείτε να απαντήσετε σε ιδιωτικά μηνύματα από τη σελίδα "Εισερχόμενα" στο λογαριασμό χρήστη.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις

Ευαγγελία Κατσαμάγκα