Προχωρημένη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές αναζήτησης
Βρήκαμε 0 Αποτελέσματα. Δείτε τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα αναζήτησης

S-58: Καμάρα

Κωδικός Ακινήτου: S-58

1 προσθήκη στα αγαπημένα

€ 80,000

Περιοχή:

Όροφος: 3

Εμβαδόν: 40

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Απροσδιόριστο

Έτος Κατασκευής: 1975

Κωδικός Ακινήτου: S-58

Θέρμανση: Ατομική - Αέριο

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

5 kWh/m²a | Η ενεργειακή σας τάξη είναι D

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται πλήρως και προσφάτως ανακαινισμένη γκαρσονιέρα σε κεντρικότατο σημείο στην περιοχή της Καμάρας, συνολικού εμβαδού 40 τ.μ., στον 3ο όροφο. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, ημιξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, λέβητα αερίου και σύνδεση, πλήρως εντοιχισμένη ηλεκτρική κουζίνα με κεραμική εστία, απορροφητήρα
και εντοιχισμένη ντουλάπα. Στεγάζεται σε αξιόλογη οικοδομή κατασκευής του 75 σε αρκετά κοντινή απόσταση από την Καμάρα. Ιδανική περίπτωση για εκμετάλλευση και ιδιοκατοίκηση.

Σημειώσεις

Πρωτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Other Features
Ανακαινισμένο
Ασανσέρ
Βαμμένο
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Επενδυτικό
Κατάλληλο για Φοιτητές

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Προγραμματίστε μια εμφάνιση;
Μπορείτε να απαντήσετε σε ιδιωτικά μηνύματα από τη σελίδα "Εισερχόμενα" στο λογαριασμό χρήστη.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις