Προχωρημένη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές αναζήτησης
Βρήκαμε 0 Αποτελέσματα. Δείτε τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα αναζήτησης

S-28: Καμάρα

Κωδικός Ακινήτου: S-28

2 προσθήκη στα αγαπημένα

βίντεο
€ 133,000

Περιοχή:

Όροφος: 1

Εμβαδόν: 70

Υπνοδωμάτια: 2

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Απροσδιόριστο

Έτος Κατασκευής: 1970

Κωδικός Ακινήτου: S-28

Θέρμανση: Ατομική - Αέριο

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Απροσδιόριστο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

5 kWh/m²a | Η ενεργειακή σας τάξη είναι D

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα στην περιοχή της Καμάρας, συνολικού εμβαδού 70 τ.μ., στον 1ο όροφο. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, και κλιματισμό. Το ακίνητο είναι διαμπερές, αρκετά φωτεινό στην πρόσοψη του από την πλευρά της σαλοκουζίνας και ευρύχωρο. Ιδανική περίπτωση για εκμετάλλευση και ιδιοκατοίκηση.

Σημειώσεις

Πρωτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Other Features
Ανακαινισμένο
Ασανσέρ
Βαμμένο
Βεράντα
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Επενδυτικό
Επιτρέπονται κατοικίδια
Κλιματισμός
Σαλοκουζίνα
Φωτεινό

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Προγραμματίστε μια εμφάνιση;
Μπορείτε να απαντήσετε σε ιδιωτικά μηνύματα από τη σελίδα "Εισερχόμενα" στο λογαριασμό χρήστη.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις