Προχωρημένη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές αναζήτησης
Βρήκαμε 0 Αποτελέσματα. Δείτε τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα αναζήτησης

S-65: Πλατεία Δημοκρατίας

Κωδικός Ακινήτου: S-65

1 προσθήκη στα αγαπημένα

€ 69,000

Όροφος: 1

Εμβαδόν: 33

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Απροσδιόριστο

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: S-65

Θέρμανση: Κλιματισμός

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

5 kWh/m²a | Η ενεργειακή σας τάξη είναι D

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο studio στην συμβολή των οδών Πλατείας Δημοκρατίας με Βαλαωρίτου , συνολικού εμβαδού 33 τ.μ., στον 1ο όροφο. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και μπάνιο. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμού και ένα οπίσθιο μπαλκόνι. Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Η εύρεση πάρκινγκ στην συγκεκριμένη περιοχή είναι ευκολότερη και η απόσταση από το λιμάνι είναι μόλις 3 λεπτά και από την Αριστοτέλους μόλις 5 λεπτά. Ιδανική περίπτωση για εκμετάλλευση και ιδιοκατοίκηση.

Σημειώσεις

Πρωτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Other Features
Ανακαινισμένο
Ασανσέρ
Βαμμένο
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Επενδυτικό
Επιπλωμένο
Ηλεκτρικές συσκευές
Κατάλληλο για Φοιτητές
Κλιματισμός

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Προγραμματίστε μια εμφάνιση;
Μπορείτε να απαντήσετε σε ιδιωτικά μηνύματα από τη σελίδα "Εισερχόμενα" στο λογαριασμό χρήστη.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις