Προχωρημένη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές αναζήτησης
Βρήκαμε 0 Αποτελέσματα. Δείτε τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα αναζήτησης

R533 : Πλατεία Αντιγονιδών

Κωδικός Ακινήτου: R533

50 προσθήκη στα αγαπημένα

Διαθέσιμο
βίντεοDCIM101GOPROGOPR8258.JPGDCIM101GOPROG0208252.JPGDCIM101GOPROG0238259.JPGDCIM101GOPROGOPR8263.JPGDCIM101GOPROGOPR8264.JPGDCIM101GOPROGOPR8265.JPGDCIM101GOPROGOPR8266.JPGDCIM101GOPROGOPR8268.JPG
€ 300
Κατάσταση:
Χρήση: Φοιτητικά Ακίνητα

Τύπος:

Όροφος: Ανώγειο

Εμβαδόν: 30

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Έτος Κατασκευής: 1965

Ελάχιστη Μίσθωση: 1 Έτος

Κωδικός Ακινήτου: R533

Θέρμανση: Θερμοπομπός Απροσδιόριστο

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Δάπεδο: Πλακάκι

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται πλήρως  ανακαινισμένο studio σε κεντρικότατο σημείο δίπλα στην Πλατεία Αντιγονιδών, συνολικού εμβαδού 30 τ.μ., στο ανώγειο. Αποτελείται από έναν άνετο ενιαίο χώρο και μπάνιο. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση θερμοπομπών και είναι προσόψεως και φωτεινό. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Ιδανική περίπτωση  για φοιτητές – τριες.

Σημειώσεις

Πρωτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Other Features
Ανακαινισμένο
Αξιόλογη οικοδομή
Ασανσέρ
Βαμμένο
Διπλά τζάμια
Επιπλωμένο
Ηλεκτρικές συσκευές
Κεντρικό Σημείο
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσοψης
Φωτεινό

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Προγραμματίστε μια εμφάνιση;
Μπορείτε να απαντήσετε σε ιδιωτικά μηνύματα από τη σελίδα "Εισερχόμενα" στο λογαριασμό χρήστη.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις