Προχωρημένη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές αναζήτησης
Βρήκαμε 0 Αποτελέσματα. Δείτε τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα αναζήτησης

R722 : Καμάρα

Κωδικός Ακινήτου: R722

33 προσθήκη στα αγαπημένα

Διαθέσιμο
βίντεοDCIM100GOPROGOPR1944.JPGDCIM100GOPROGOPR1941.JPGDCIM100GOPROGOPR1942.JPGDCIM100GOPROGOPR1943.JPGDCIM100GOPROGOPR1945.JPGDCIM100GOPROGOPR1947.JPGDCIM100GOPROGOPR1946.JPG
€ 250
Κατάσταση:
Χρήση: Φοιτητικά Ακίνητα

Περιοχή:

Όροφος: Υπόγειο

Εμβαδόν: 40

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 0

Έτος Κατασκευής: 1965

Ελάχιστη Μίσθωση: 1 Έτος

Κωδικός Ακινήτου: R722

Θέρμανση: Κλιματισμός

Κατάσταση: Καλή κατάσταση

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Δάπεδο: Πλακάκι

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται πολύ καλής κατάστασης γκαρσονιέρα στην περιοχή της Καμάρας, συνολικού εμβαδού 40 τ.μ. στο ημιυπόγειο. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Θερμαίνεται με κλιματιστικό. Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Είναι φωτεινό. Αποτελεί ιδανική περίπτωση για φοιτητή/ρια.

Σημειώσεις

Πρωτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Other Features
Ασανσέρ
Διπλά τζάμια
Επιπλωμένο
Ηλεκτρικές συσκευές
Κεντρικό Σημείο
Κλιματισμός
Πόρτα ασφαλείας
Φωτεινό

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Προγραμματίστε μια εμφάνιση;
Μπορείτε να απαντήσετε σε ιδιωτικά μηνύματα από τη σελίδα "Εισερχόμενα" στο λογαριασμό χρήστη.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις