Προχωρημένη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές αναζήτησης
Βρήκαμε 0 Αποτελέσματα. Δείτε τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα αναζήτησης

R803 : Καμάρα

Κωδικός Ακινήτου: R803

58 προσθήκη στα αγαπημένα

Διαθέσιμο
Ευκαιρία
βίντεοDCIM100GOPROGOPR3531.JPGDCIM100GOPROGOPR3532.JPGDCIM100GOPROGOPR3535.JPGDCIM100GOPROGOPR3536.JPGDCIM100GOPROGOPR3539.JPGDCIM100GOPROGOPR3540.JPGDCIM100GOPROGOPR3538.JPGDCIM100GOPROGOPR3541.JPGDCIM100GOPROGOPR3537.JPG
€ 450
Χρήση: Φοιτητικά Ακίνητα

Όροφος: 2

Εμβαδόν: 50

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Έτος Κατασκευής: 1965

Ελάχιστη Μίσθωση: 2 Έτη

Κωδικός Ακινήτου: R803

Θέρμανση: Κεντρική - Αέριο

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Ρεύμα: Μονοφασικό

Δάπεδο: Πλακάκι

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται πλήρως και προσφάτως ανακαινισμένη γκαρσονιέρα, στην περιοχή της Καμάρας, κοντά στη συμβολή των κεντρικότατων οδών της Ολύμπου και της Ιασωνίδου, συνολικού εμβαδού 50 τ.μ., στο 2ο όροφο (χωρίς ανελκυστήρα). Το ακίνητο αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, ευρύχωρη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Θερμαίνεται με δύο κλιματιστικά inverter (ψύξης – θέρμανσης), είναι προσόψεως, άνετο και παραδίδεται εξοπλισμένο με τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, εντοιχιζόμενη κουζίνα και πλυντήριο). Τα έπιπλα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες και στο βίντεο ΔΕΝ παραδίδονται. Αποτελεί ιδανική περίπτωση για φοιτητή/ρια.

Σημειώσεις

Πρωτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Other Features
Ανακαινισμένο
Διπλά τζάμια
Εντοιχιζόμενη κουζίνα
Ευρύχωρο
Ηλεκτρικές συσκευές
Κατάλληλο για Φοιτητές
Κεντρικό Σημείο
Κλιματισμός
Πολυτελές
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσοψης
Σαλοκουζίνα
Φωτεινό

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Προγραμματίστε μια εμφάνιση;
Μπορείτε να απαντήσετε σε ιδιωτικά μηνύματα από τη σελίδα "Εισερχόμενα" στο λογαριασμό χρήστη.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις

Ευαγγελία Κατσαμάγκα