Προχωρημένη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές αναζήτησης
Βρήκαμε 0 Αποτελέσματα. Δείτε τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα αναζήτησης

R810 : Άγιος Δημήτριος

Κωδικός Ακινήτου: R810

213 προσθήκη στα αγαπημένα

βίντεοDCIM100GOPROGOPR3711.JPGDCIM100GOPROGOPR3710.JPGDCIM100GOPROGOPR3708.JPGDCIM100GOPROGOPR3709.JPGDCIM100GOPROGOPR3712.JPGDCIM100GOPROGOPR3713.JPGDCIM100GOPROGOPR3715.JPGDCIM100GOPROGOPR2467.JPG
€ 280
Χρήση: Φοιτητικά Ακίνητα

Τύπος:

Όροφος: 2

Εμβαδόν: 25

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Not Available

Έτος Κατασκευής: 2005

Ελάχιστη Μίσθωση: 1 Έτος

Κωδικός Ακινήτου: R810

Θέρμανση: Κεντρική - Αέριο

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Not Available

Δάπεδο: Πλακάκι

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται ανακαινισμένο studio σε πολύ κεντρικό σημείο, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, συνολικού εμβαδού 25 τ.μ., αποτελούμενο από έναν ενιαίο χώρο και μπάνιο. Το ακίνητο βρίσκεται στο 2ο όροφο νεόδμητης και ήσυχης οικοδομής, κατασκευής του 2005. Παραδίδεται επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές (εξαιρείται το πλυντήριο). Είναι προσόψεως και πολύ φωτεινό, με βεράντα και ελάχιστο κόστος λογαριασμών. Θερμαίνεται με κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελεί ιδανική ευκαιρία για φοιτητή/ρια.

Το ακίνητο θα είναι διαθέσιμο από 13 Απριλίου 2020 και οι υποδείξεις πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Σημειώσεις

Πρωτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Προγραμματίστε μια εμφάνιση;
Μπορείτε να απαντήσετε σε ιδιωτικά μηνύματα από τη σελίδα "Εισερχόμενα" στο λογαριασμό χρήστη.

Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις